Over ons

Wereldwijd bekend om de eersteklas kwaliteit, prestaties en stijl, en gekenmerkt door de onmiskenbare swoosh, laten Nike schoenen elke stap tellen. De missie van Nike is simpel: iedereen inspiratie en innovatie brengen. Sport is essentieel, en wat je draagt ​​als je die sport beoefent, is nog belangrijker. Maar wat Nike doet voor de gemeenschap, gaat verder dan sport en beïnvloedt cultuur en stijl. Het is de manier waarop de Air Max-schoenen je helpen te glijden, waar je ook gaat; het is hoe de Swoosh® schoon en moeiteloos blijft op alles en iedereen, en hoe Nike gelooft dat iedereen met een lichaam een ​​atleet is. Dus doe jezelf een plezier en sluit je kast aan met tijdloze nietjes met de iconische Nike swoosh.

Als je op zoek bent naar een breed assortiment comfortabele en modieuze schoenen, blader dan gewoon door onze uitgebreide schoenencollectie. rennenomg.com is een vooraanstaande online wereldwijde verkoper. Wij zijn gespecialiseerd in sportschoenen voor een comfortabele hardloopervaring en plezier in hart en nieren. We hebben zelfs duizenden sportschoenen op voorraad en deze zijn beschikbaar voor onmiddellijke verzending, dus we kunnen uw schoenen binnen een paar dagen in plaats van weken bij u thuis bezorgen! Onze damesschoenen zijn van de hoogste kwaliteit en onze stijlen variëren van sportschoenen tot urban lifestyle schoenen.

Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen spiksplinternieuw is.
We verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen geen namaakartikelen, kopieën, parallelimport, tweede artikelen of winkelvervuilde artikelen.
We zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle vaardigheidsniveaus willen helpen bij het bereiken van topprestaties met elk product dat we op de markt brengen.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom ons binnenkort weer bezoeken.
We zijn consumentgericht en daarom verbeteren we continu de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om de verwachtingen van de consument te evenaren en te overtreffen en om ze de hoogste waarde te bieden.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
Wij streven ernaar om uw e-mails en eventuele telefonische berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om Contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.